Buscar por Autor De Haan, Stef

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15-ago-2012Effect of production environment, genotype and process on the mineral content of native bitter potato cultivars converted into white chuñoDe Haan, Stef; Burgos, Gabriela; Ccanto, Raul; Arcos Pineda, Jesús; Scurrah, Maria; Salas Murrugarra, Elisa del Carmen; Bonierbale, Merideth
Fonseca-Kawsay_experiencia_selección.pdf.jpg2014Kawsay: Una experiencia de selección participativa de variedades (SPV) a favor de la seguridad alimentaria de los AndesFonseca, Cristina; Ordinola, Miguel; Bastos Zuñiga, Carolina; Gastelo Benavides, Manuel Antonio; Janampa, Analí; De Haan, Stef; Zúñiga López, Luz Noemí
15-abr-2019The nutritional contribution of potato varietal diversity in andean food systems: a case studyDe Haan, Stef; Burgos, Gabriela; Liria, Reyna; Rodríguez, Flor; Creed Kanashiro, Hilary M.; Bonierbale, Merideth
11-ago-2010Traditional processing of black and white chuño in the peruvian andes: regional variants and effect on the mineral content of native potato cultivarsDe Haan, Stef; Burgos, Gabriela; Arcos Pineda, Jesús; Ccanto, Raul; Scurrah, Maria; Salas Murrugarra, Elisa del Carmen; Bonierbale, Merideth